TRÅKK – Haik 

Er du patruljefører eller rover (fra og med 8. trinn) varer turen til søndag. Se nederst.

Fredag 13. til lørdag 14. oktober skal alle vandrerne i Ris på haik! Det vil si at vi pakker med oss alt vi trenger i sekken og sover ute under presenning. Vi møtes på Ris t-banestasjon 17.45 og tar banen til Frognerseteren. Vi vil overnatte et sted i nærheten av Brallebu. Lørdag er vi tilbake innerst i Risbekkveien ca klokken 14. Her kan speiderne hentes, eller de kan gå hjem selv. Fordi vi går kan det være vi ikke er helt presise, er vi ikke på plass klokken 14 er vi på vei.

Patruljeførerne (speidere på 8. – 2. vgs) har hovedansvar denne turen. Det vil si at det ikke er med ledere. De er tilgjengelig på telefon om nødvendig. 

Ta på:
Gode sko eller støvler
Speiderskjerf

Ta med:
Pakk i sekk og husk at du skal bære din egen bagasje
Sovepose
Liggeunderlag
Grevling - hvis du har
Regntøy og støvler
Ullundertøy
Lue, votter og skjerf
Varm genser
Ullsokker
Sokkeskift
Brødmat til frokost og lunsj på lørdag (vi har med middag)
Litt godteri, vi deler med hverandre :)
Drikkeflaske med drikke
Trikkekort
Tannbørste
Myggmiddel
Lommelykt
Speiderkniv – hvis du har
Kosedyr – hvis du vil
Eventuelle medisiner

Masse godt humør!

Det er lov å se på værmeldingen før dere pakker, men det har jo hendt før at det er kommet regnskurer som ikke er meldt på forhånd. Blir man først våt er det vanskelig å få tørket noe når vi bare skal være ute! Husk at det kan føles kaldt om natten når man har vært ute hele dagen.

Speiderne skal ikke ha med mobiltelefon. 

Meld dere på til riskfukkfumspeidere@gmail.com innen onsdag 11/10 klokken 18.

Vi gleder oss masse!

Hilsen peffene

 

Peffer og rovere, altså alle fra og med 8. trinn, blir igjen på tur, og sover enten ute under pressenning eller på Brallebu fra lørdag til søndag. Vi er tilbake innerst i Risbekkveien rundt klokken 14 på søndag. Du trenger ikke egentlig noe mer enn hva som står i pakkelisten over.