MIKROKRETSLEIR PÅ TROLLHEIMEN 26. - 28. APRIL! 
Tradisjonen tro inviteres Oslo og Romerike kretser til mikroleir på Trollheimen 

Reise vandrere (fra og med 5. trinn): Bussen går fra Ris fredag klokken 18, møt opp i god tid. På søndag er vi tilbake på samme sted ca klokken 15. Det har tidligere stått Sognsvann, men siden de fleste andre Oslogruppene ikke sitter på med bussen er det altså Ris som gjelder.

Reise stifinnere (3.-4. trinn): Vi kjører bil fra Ris klokken 9 lørdag morgen, møt opp i god tid, slik at vi får kjørt klokken 9. På søndag er vi tilbake på Ris ca klokken 15. Ta med bilsete om du trenger det. 
Husk at vi trenger hjelp til kjøring utover. Gi beskjed om du har mulighet til å kjøre.

Betaling: Prisen er som tidligere nevt 820,- for vandrere og 560,- for stifinnere som settes inn på gruppens konto, 3000.20.04190. (Gitt at vi får hjelp til kjøring, må dette ordnes på en annen måte, vil vi måtte legge inn transportkostnad for stifinnerne)

 

Pakkeliste:

Pakk i sekk, det er stykke å gå fra bussen til leirplassen, husk at du skal bære din egen bagasje. Det har noen ganger vært gjørmete på veien opp fra bussen, kanskje er det lurt å ha støvler tilgjengelig.

Stifinnere: Vi kjører frem til leirplassen, men vi skal gå ned igjen til bussen.
Vi skal sove i telt og være ute hele helgen. Det kan bli kaldt om natten, sjekk værmeldingen for Hurdalssjøen eller Maura. Husk at hvis det er pent vær føles det gjerne ekstra kaldt på kvelden.   

Sovepose (Merk at foreløpig værmelding sier ned mot 0 grader på natten. Da er det kaldt å sove ute, og du må ha med en god sovepose. Det holder ikke med teppepose/sommerpose. Har du ikke god sovepose, ta kontakt, vi har noen til utlån. Eller send med et ekstra ullteppe. Blir sekken for tung på vei hjem, så klarer vi nok å få noen stifinnersoveposer i bilen.)
Liggeunderlag
Speiderskjorte og skjerf
Ekstra skjorte/genser
Ekstra bukse
Ekstra sokker/strømper
Undertøyskift
Varm genser
Lue, skjerf (og votter) 
Vindjakke
Shorts
T-skjorte
Regntøy
Joggesko

Støvler
Toalettsaker – husk eventuelle medisiner
Myggmiddel
Solbriller hvis du vil
Solkrem
Kopp (vi har tallerken og bestikk i fellesutstyret)
Drikkeflaske
Lommelykt
Sitteplate
Speiderkniv hvis du har
Litt skrivesaker 
Speidersangbok hvis du har
Leirbålskappe hvis du har og får plass (Om du ikke har, så bli med på sommerleir - da får du :)
Kosedyr hvis du vil
Kompass hvis du har

Program:
Fredag:  − innrykk og middag − peffkro for de i ungdomsskolealder og oppover
Lørdag:  - flaggheis − minihaik − felles middag med hele leiren − leirbål 

Søndag: − turneringer − hjemreise, bussen går klokken 14 − Leiren avsluttes med flaggfiring og utdeling av diplomer 

Vi setter pris på om barna ikke har med seg telefon. Om man trenger den for å avtale henting, skal den være avslått og i sekken. Ta heller kontakt med Ingvild: 40470133. Send gjerne sms om det ikke haster.

Om det er informasjon om speiderne dere tenker det er lurt for oss å ha, om for eksempel matallergier, sykdom/medisiner eller ting vi skal ta ekstra hensyn til, gi beskjed!

Vi gleder oss masse! Lurer du på noe mer er det bare å sende en mail


Tidligere utsendt informasjon:

Hva skal vi: 

Vandrere og stifinnere i Ris skal på tur sammen med hele Oslo og Romerike krets til Trollheimen leirsted (link til Facebookside) i nærheten av Maura.  
Vi sover ute i telt alle sammen.  

Hva skal vi gjøre: 
Fredag: Vandrerne kommer frem og lager middag. Noe kveldsopplegg for peffer og rovere. 
Lørdag: Stifinnerne kommer. Minihaik (postløp).Felles middag og felles leirbål med alle på leiren. 
Søndag: Morgensamling. Turneringer. Hjemreise.  

Reise:  
Stifinnere (3.-4. trinn): Vi reiser lørdag til søndag. Vi reiser fra Ris litt tidlig lørdag morgen, mellom 8 og 9, nøyaktig tidspunkt kommer. Vi trenger hjelp til å få kjørt stifinnerne til leirstedet - har du mulighet til å kjøre, gi beskjed. Turen tar en time hver vei. Hjem reiser vi med buss, og er på Sognsvann søndag klokken 15.
Vandrere (fra og med 5. trinn) Vi reiser fredag til søndag. Vi kjører med buss sammen med resten av Oslo krets som går fra Ris klokken 18 på fredag.  
Alle er tilbake på Ris søndag klokken 15. 

Påmelding:  
Meld dere på på mail til riskfukkfumspeidere@gmail.com innen 19. april klokken 12. Gi beskjed om det er speiderne har matallergier eller andre ting vi skal ta hensyn til. 

Pris: 
Oslo krets arrangerer leiren, og det er leirkontingenten er på 820,- inkludert transport for vandrere, 560,- inkludert transport for stifinnere. Om ikke noen foreldre har mulighet til å kjøre stifinnerne ut på lørdag morgen, vil det komme til noe ekstra for reiseutgifter for stifinnerne.
Ris dekker resten av gruppens kostnader, inkludert mat. Pengene settes inn på gruppens konto innen avreise, og merkes med speiderens navn. 

Vi gleder oss masse, og har selvfølgelig bestilt sol og strålende vær!